Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vreme de IARNĂ în România: Ninsori și temperaturi sub 0 grade! Care sunt zonele vizate

ninsoare ninsori

Meteorologii anunţă că zilele următoarele vor fi dominate de ninsori, vântul urmând să bată slab până la moderat, în timp ce temperaturile vor ajunge până la minime de -5 grade Celsius.

Joi, vremea se va încălzi ușor, în majoritatea regiunilor. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 4 grade in nordul Moldovei si 16 grade in sudul Banatului, iar cele minime vor avea valori de la -5...-3 grade în depresiunile Carpaților Orientali, până în jur de 7 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări, dar numai izolat ploi slabe sau burniță, în nordul, centrul și estul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse, va fi ceață.

În București, cerul va fi variabil și vântul, în general, slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 2...3 grade. Dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu îl dă de gol pe Tudorel Toader: Va cere REVOCAREA Laurei Codruţa Kovesi

Vineri, valorile termice se vor situa, în general, peste cele climatologic specifice perioadei. În zonele joase de relief, va fi nebulozitate joasă și ceață, mai ales dimineața și noaptea, iar în restul teritoriului, cerul va fi variabil. Izolat, în Dobrogea, vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări în deltă și pe crestele montane înalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade, iar minimele între -1 și 8 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -5 grade.

În București, temporar, cerul va avea înnorări și va fi ceață, mai ales dimineața și noaptea. Vântul va sufla, în general, slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 2...4 grade.

Sâmbătă, în sudul și în estul țării, vremea va fi în general închisă cu nebulozitate joasă și ceață, asociată izolat cu ploi slabe și burniță. În restul teritoriului, cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare, iar ceața va fi prezentă, pe arii mai restrânse, îndeosebi la câmpie și în depresiuni, mai ales dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, în Dobrogea, sudul Moldovei, iar spre sfârșitul intervalului și în regiunile vestice. Temperaturile maxime, în mare parte din țară, mai ridicate decât cele normale la această dată, vor fi cuprinse, în general, între 6 și 14 grade, iar cele minime vor avea valori de la -4...-3 grade în estul Transilvaniei, până la 8 grade, pe litoral.

Citește și: BOMBĂ în dosarul lui Liviu Dragnea, DOCUMENTELE de la OLAF, implicată o angajată de la Ministerul Dezvoltării: 'Multe au fost FALSIFICATE'

În București, vremea va fi, în general, închisă și vântul, slab. Cu precădere, dimineața și noaptea, va fi ceață. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de 3...4 grade.

De duminică până marți, valorile termice se vor situa, în general, în jurul mediilor climatologice specifice perioadei. Probabilitatea de precipitații va fi mai mare, în prima parte a intervalului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.