Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vreme incredibilă pentru această perioadă a anului: Prognoză de ultimă oră a meteorologilor

Vremea

Valorile termice vor continua sã creascã ușor, astfel cã vremea va fi cãlduroasã în vestul, sudul și în centrul țãrii. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorãri, pe timpul nopții în extremitatea de est a teritoriului, dar numai izolat vor fi condiții de ploi slabe, trecãtoare în zona Deltei Dunãrii. Noaptea înnorãrile vor cuprinde partea de vest a teritoriului, unde izolat vor fi averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat cu unele intensificãri în zona montană, mai ales la altitudini mari.

Vremea va continua sã se încãlzeascã, devenind mult mai caldã decât în mod obișnuit în a doua decadã a lunii octombrie. Cerul va fi variabil în sud-vestul și sudul țãrii, dar cu înnorãri temporare în regiunile din nord, centru și est, unde mai ales în cursul nopții, pe arii restrânse se vor semnala precipitații sub formă de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona montană, mai ales la altitudini mari, îndeosebi în a doua parte a intervalului.

Citește și: Vești noi pentru fumători: Se pregătește o mare modificare a legii antifumat

Astăzi, vremea va continua sã se încãlzeascã, devenind mult mai caldã decât în mod obișnuit în a doua decadã a lunii octombrie. Cerul va fi mai mult senin în majoritatea regiunilor, iar vântul va bătea slab până la moderat cu unele intensificări în zona montană.

Miercuri, vremea va fi frumoasă în majoritatea zonelor țãrii. Cerul va fi variabil și vor fi condiții de slabe de precipitații în partea de nord-vest a țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în zona montanã, mai ales la altitudini mari.

Joi, vremea se va menține călduroasă în întreaga țară. Cerul va fi mai mult senin cu unele înnorãri temporare în regiunile din nord. Vântul va sufla în general slab până la moderat și va avea unele intensificări la munte.

Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti 24 soare

Craiova 27 soare

Timişoara 25 soare

Sibiu 23 soare

Suceava 23 soare

Galaţi 24 soare

Constanţa 22 soare

Cluj-Napoca 21soare

Bacău 24 soare

Citește și: Anunţ apocaliptic al meteorologilor: Se anunţă fenomene EXTREME

Baia Mare 21soare

Iaşi 21soare

Oradea 23 soare

Reşiţa 20 soare

Piteşti 26 soare

Braşov 21soare

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.