Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

WhatsApp își surprinde utilizatorii cu două funcții noi

whatsapp

Serviciul de mesagerie WhatsApp și-a îmbunătățit modul de distribuire a pozelor și a introdus o funcție care permite utilizatorilor să răspundă mai repede la mesaje. Aceste funcții sunt disponibile, momentan, doar pentru utilizatorii iPhone.

WhatsApp oferă o varietate largă de distribuire a pozelor și videoclipurilor. Dar atunci când trimitem multe poze, fereastra de chat poate deveni încărcată cu multe poze și este incomod pentru utilizatori. Noua funcție permite o organizare mai bună a fotografiilor, așezându-le în grupuri de câte patru sau mai multe. Ele vor putea, de asemenea, să fie vizualizate în fereastra de chat, notează Mashable.

Putin, atac fără precedent la adresa NATO: 'Are nevoie constantă de un inamic extern' - VIDEO

Nu doar organizarea pozelor s-a schimbat, dar au fost introduse și cinci filtre pentru modificarea pozelor: pop, black and white, cool, chrome și film. Putem edita de asemenea orice poză din telefon cu aceste filtre.

O a doua funcție introdusă de WhatsApp le permite utilizatorilor să răspunde mai repede și mai ușor la mesaje. Ei vor putea să răspundă oricărui mesaj cu un swipe în dreapta, grăbind astfel procesul de chat.

Deși momentan, noile funcții sunt disponibile doar pentru iOS, se așteaptă ca în viitorul apropiat să fie valabile și pentru Android.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.