Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

WikiLeaks: Clinton ar fi primit ÎNTREBĂRILE puse în emisiunile CNN de la o angajată a postului

70news.wordpress.com
Hillary Clinton Donna Brazile

Un nou scandal i-ar putea aduce un prejudiciu de imagine lui Hillary Clinton în lupta pentru șefia Statelor Unite! Donna Brazile, membră a partidului democratic, a fost îndepărtată de la CNN după ce Wikileaks a dezvăluit că aceasta i-a trimis întrebările din cadrul dezbaterilor lui Hillary Clinton, de două ori. CNN a confirmat demisia acesteia, declarând că acest comportament al angajatei este foarte incomod.

Rolui lui Brazile de comentator democrat de la CNN a fost suspendat în iulie, când aceasta a preluat funcția de președinte interimar pentru Comitetul Național Democratic, după demisia cu scandal a lui Debbie Wasserman-Schultz. Brazile a demisionat la jumătatea lunii octombrie, după ce au fost făcute dezvăluiri conform cărora Clinton a primit de la ea informații în avans privind întrebările care se vor pune în cadrul uneor dezbateri la CNN.

Citește și: Românul răpit în Burkina Faso cere ajutorul Guvernului Cioloș: 'ELIBERAȚI-MĂ'

În emailurile publicate, Donna Brazile oferă lui Jennifer Palmieri, directorul de comunicare al lui Hillary Cliton, ponturi privind întrebarea despre pedeapsa cu moartea, de la emisiunea CNN. Într-un alt mail, aceasta îl informează pe John Podesta și Palmieri despre dezbaterea la care urma să participe în Michigan, privind ajutorarea unei familii otrăvite.

CNN a declarat că nu a oferit niciodată ponturi legate de întrebările care au fost puse în cadrul dezbaterilor sau emisiunilor televizate, iar Brazile a precizat că nu a avut acces la aceste informații și dacă ar fi avut, nu le-ar fi împărtășit candidaților, anunță B1.ro.

Brazile a adăugat că Julian Assange, co-fondatorul Wikileaks este un agent rus și că aceasta este o tentativă a Rusiei de a influența alegerile în favoarea lui Trump.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.