Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

WTA prezintă calculele: Cum poate ajunge Halep numărul 1 mondial

simona halep

Simona Halep profită de un wildcard şi participă la turneul de săptămâna viitoare de la Eastbourne (Anglia), competiţie la care vor fi prezente aproape toate jucătoarele care ar putea avea un impact la Wimbledon, scrie site-ul WTA.

Vezi şi: EXCLUSIV - Probleme cu moţiunea de cenzură: Voturi în plus pe care nu le poate explica nimeni/ VIDEO

Sursa citată prezintă scenariile în care Simona Halep poate să o detroneze pe Angelique Kerber din fruntea clasamentului WTA. Cele două se află în jumătăţi diferite de tablou, ceea ce înseamnă că se pot întâlni doar în finală. După ce a ratat la limită numărul 1 mondial în finala de la Paris, Halep are trei posibilităţi în Anglia:

1. Dacă Angelique Kerber este eiminată înainte de sferturile de finală, Halep trebuie să ajungă în semifinale pentru a deveni numărul 1 WTA.

2. Dacă Angelique Kerber se opreşte în sferturile de finală sau în semifinale, Halep trebuie să ajungă în finală pentru a deveni numărul 1 mondial.

3. Dacă Angelique Kerber ajunge în finală, Simona Halep trebuie să câştige turneul pentru a o detrona pe jucătoarea din Germania în fruntea clasamentului mondial.

Vezi şi: STIRIPESURSE.RO, în topul brandurilor media realizat de Reuters Institute

"Cu Halep şi cu Pliskova în urmărire - deşi Pliskova nu poate deveni numărul 1 în săptămâna următoare - şi Kerber apărându-şi punctele la Wimbledon, indiferent ce se întâmplă în următoarea săptămână este foarte probabil ca locul 1 mondial să fie disputat des până la finalul sezonului", scrie site-ul WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.