Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebrul creator al filmelor cu supereroi SE RETRAGE: Fiica sa s-a sinucis

Hollywood

Regizorul Zack Snyder, unul din responsabilii filmelor cu supereroi ai DC Comics și studioul Warner Bros., a abandonat filmările la 'Justice League' după tragica moarte a fiicei sale, relatează The Hollywood Reporter citat de EFE. Cel care îl va înlocui va fi Joss Whedon, regizorul primelor două părți ale seriei 'The Avengers' pentru studioul Disney, conform Agerpres.

Citește și: Produsele cu conținut mare de zahăr ar putea fi supra-taxate

Fiica lui Snyder, Autumn, în vârstă de 20 de ani, s-a sinucis în martie. "Am decis să fac un pas în spate și să fiu alături de familie, alături de copiii mei care au într-adevăr nevoie de mine", a declarat Snyder publicației.

Citește și: Își va recupera nasul și gura grație unei operații care va utiliza tehnologia 3D

Deborah Snyder, soția regizorului și producătoare a filmului, s-a retras de asemenea din proiect. Surse ale publicației susțin că 'Justice League' se află în fază de postproducție deși mai rămân de filmat câteva scene în Marea Britanie.

Citește și: Amazon rambursează 70 de milioane de dolari: Erau cumpărături făcute de copii

Premiera filmul este prevăzută pentru 17 noiembrie și nu va fi afectată de retragerea lui Snyder. Inițial, Snyder s-a gândit să-și ia câteva săptămâni libere și să revină apoi pe platoul de filmare, dar a precizat că "exigențele acestei munci sunt foarte intense și îl consumă complet".

Citește și: Pe modelul STRALETEI Alexandra, fiică de polițist, acum o ELEVĂ de 18 ani si-a scos la licitatie virginitatea / FOTO

Studioul Warner Bros. a anunțat că sprijină deplin decizia luată de Snyder. Zack Snyder a regizat 'Man of Steel' (2013) și 'Batman v Superman: Dawn of Justice' (2016) și a fost producătorul unor blockbustere precum 'Suicide Squad', 'Wonder Woman' și 'Aquaman'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.