Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de contestaţii privind candidaţii la Primăria Capitalei

stampila vot

Zeci de contestaţii privind candidaturile la Primăria Capitalei şi la Consiliul General al Municipiului Bucureşti sunt judecate, vineri, de magistraţii de la Tribunalul Bucureşti.

Pe rolul Tribunalului Bucureşti au fost înregistrate zeci de contestaţii privind candidaţii la Primăria Capitalei şi la Consiliul General al Municipiului Bucureşti, cel puţin 20 dintre acestea fiind judecate, la ora transmiterii ştirii, de către magistraţi, informează mediafax.ro.

Afluxul de contestaţii este cauzat de faptul că aproape toţi cei care s-au înscris în cursa pentru Primăria Capitalei şi-au depus candidatura în ultima zi.

Printre candidaţii contestaţi sunt şi principalii competitori: Cătălin Predoiu, Robert Turcescu, Gabriela Firea şi Nicușor Dan.

Şi unii dintre candidaţii la primăriile de sector sunt contestaţi în instanţă. Judecătoria Sectorului 1 a judecat, vineri, o sesizare privind candidatura Laurei Chiriac, din partea Alde, la Primăria Sectorului 1.

În ceea ce îl priveşte pe Cristian Popescu Piedone, joi seara, Tribunalul Bucureşti a decis să îi respingă definitiv candidatura la Primăria Sectorului 4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.