Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de PERCHEZIȚII în București și Ilfov. Mituitorul Elenei Udrea, vizat

news alert

Poliţişti de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din Sectorul 1 efectuează, joi, 22 de percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov, în vederea ridicării de documente financiar contabile şi înscrisuri de la sediul unor firme şi domiciliile unor persoane suspectate de evaziune fiscală, spălare de bani şi delapidare. 

Din cercetările efectuate până în prezent de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti (PCAB), a rezultat faptul că, în cursul anului 2009, între două societăţi comerciale au fost încheiate contracte de consultanţă şi vânzare-cumpărare, având ca obiect terenuri la preţuri mult supraevaluate, astfel încât bugetul de stat a fost prejudiciat cu aproximativ 500.000 de euro, reprezentând neplata impozitului pe profit şi a taxei pe valoare adăugată. 

Potrivit unui comunicat al PCAB, în dosar sunt cercetate 2 persoane fizice şi 2 persoane juridice pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, complicitate la evaziune fiscală, spălare de bani şi delapidare. 

În vederea asigurării prezenţei la audieri, au fost emise mandate de aducere pe numele suspecţilor. De asemenea, procurorii au pus sechestru pe 14 imobile - terenuri şi construcţii, identificate în proprietatea suspecţilor. La acţiune participă poliţişti din cadrul IGPR - SAS.

UPDATE: Potrivit unor surse citate de RTV, vizată ar fi firma Energy Holding, a omului de afaceri Bogdan Buzoianu, cel care apare într-un dosar DNA ca mituitor al Elenei Udrea. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.