Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de persoane săltate marţi dimineaţa de poliţişti, într-un dosar de înşelăciune

mascati1

Marţi dimineaţa, polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din București efectuează 21 de percheziții la persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de înșelăciune. Totodată, sunt puse în executare 68 de mandate de aducere, emise pe numele persoanelor bănuite de comiterea de infracțiuni.

În această dimineaţă, peste 120 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, efectuează 21 de percheziţii, în municipiul Bucureşti şi judeţul Galaţi, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

De asemenea, sunt puse în executare 68 de mandate de aducere, emise pe numele persoanelor bănuite de comiterea de infracțiuni.

Din cercetările efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 1 București a reieșit faptul că, gruparea infracțională nestructurată, formată din 31 de membrii, ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de înșelăciune.

În fapt, aceștia, fără a fi angajaţi ai vreunei societăţi comerciale, ar fi folosit adeverinţe de venit falsificate, pentru a induce în eroare reprezentanţii unor instituţii publice abilitate, în scopul acordării, în mod ilicit, a indemnizaţiei de creştere a copilului.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat prin săvârşirea faptelor este estimat la 1.100.000 de lei.

Persoanele identificate vor fi conduse la sediul Poliţiei Sectorului 1, pentru audieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.