Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de şoferi, depistaţi cu viteză excesivă pe autostrăzi, în ultimele trei zile. Cea mai mare viteză, 211 kilometri la oră

pressalert.ro
politie rutiera

În ultimele trei zile, 38 de persoane care circulau cu viteză excesivă pe autostrăzi au fost depistate de poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 211 kilometri la oră, pe A1, scrie NEWS.RO.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, în ultimele trei zile, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române au depistat 38 de conducători auto care circulau cu viteze excesive.

Astfel, pe autostrada A1, 29 de şoferi au fost înregistraţi circulând cu viteze cuprinse între 181 şi 211 kilometri la oră.

De asemenea, pe autostrada A3, aparatul radar a înregistrat nouă conducători auto care se deplasau cu viteze cuprinse între 181 şi 204 kilometri la oră.

Toţi conducătorii auto au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi între 1.305 şi 2.900 de lei şi le-au fost reţinute permisele de conducere, pentru 90 de zile.

Potrivit polişiştilor, depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

Citeşte şi: Două persoane, atacate de un urs în municipiul Făgăraș .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.