Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zgonea a comis-o din nou! Un primar îl taxează pentru afirmațiile sale: E un strungar nesimțit

zgonea

Valeriu Zgonea, colegul şi prietenul lui Mihai Viteazul, a comis-o din nou. De această dată, grav de tot. „Alba Iulia nu este un municipiu reședință de județ, astăzi, decât pe hârtie. Dumneavoastră trăiți în trecut. Singura voastră bucurie este că vă vizitează cineva. Este singura bucurie pe care o aveți în Alba Iulia și că o dată pe an noi venim aici să celebrăm ceva. În rest, Alba Iulia nu e pe hartă. Nici la PIB, nici la locuri de muncă, nici în IT, nici în producția industrială, nicăieri. De ce în ultimii 20-25 de ani nicio mare companie nu s-a relocat la dumneavoastră? Dar în Sebeș? (…) În ultimii ani au venit o grămadă de investiții și s-au redirecționat către Sebeș pentru că oamenii au ales asta, iar companiile multinaționale nu aleg cu sufletul, că îl cunosc pe cel de la PSD. Nu! Ei aleg pe măsurători foarte clare”, a spus președintele Camerei Deputaților, aflat în vizită la Alba Iulia pentru pregătirea alegerilor locale, strânind reacția violentă a primarului HAva.

Citeşte şi: Tăriceanu, aproape de a da lovitura: Surpriză de proporţii pentru şeful Senatului

Replica pentru şeful Camerei Deputaţilor a venit. Şi e una pe măsură. Primarul din oraşul Marii Uniri, Mircea Hava, l-a 'tăvălit' rău pe Zgonea. „Pe mine mă doare că înţeleg politica. Politica e politică, dar de aici până la a fi nesimţit e mare distanţă, deci domnul Zgonea - strungar sau ce-o fi fost pe vremuri, făcut la apelul de seară, n-a văzut niciodată ceea ce înseamnă un oraş. Simţim o mare bucurie la 1 decembrie, dar simtim şi tristeţe şi scârbă când vedem tot soiul de politicieni de teapa dânsului care vin să facă baie de mulţime şi care au uitat că aici este România", a precizat primarul Hava, potrivit B1 TV.

Citeşte şi: Specialiştii lansează un semnal de alarmă: 2016 poate fi anul marelui cutremur în România

Hava a arătat că oraşul este vizitat de turişti, dar şi de politicieni pentru care simte scârbă. „Dacă aşa poate el, să jignească un oraş întreg, eu o să mai spun ceva, da, simţim o mare bucurie la 1 decembrie, dar şi tristeţe şi scârbă când vedem tot soiul de politicieni de teapa dânsului care vin să facă baie de mulţime şi care au uitat că aici e România. Şi acum vă mai spun o treabă. Uite, m-a ambiţionat şi asta. O să le trag o mamă de bătaie la alegeri, vorba aia din 1990“, a mai spus Hava.

Zgonea nu a rămas dator. "Declaraţia mea de ieri a vrut să exprime frustrarea pe care cred că o are orice român care vede că un oraş precum Alba Iulia, un simbol pentru istoria şi definirea noastră ca neam, este de peste 25 de ani prizoniera unui grup de interese care le refuză oamenilor de aici dreptul la dezvoltare. Nu o să-i răspund domnului Mircea Hava în aceeaşi manieră, deoarece consider că respectul ar trebui să primeze chiar şi între politicieni cu viziuni diferite. Înţeleg ca am fost catalogat drept ”sculer-matriţer” de către domnia sa. Chiar dacă niciodată nu am avut o astfel de meserie, îi transmit domnului Hava că nu aş avea nicio problemă cu acest lucru. Sper, ca după alegerile din 6 iunie, cetăţenii din Alba Iulia să îl trimită la pensie pe domnul Hava, unul dintre cei mai vechi primari din România, dar fără niciun fel de rezultate notabile, şi să îşi ofere singuri şansa unui nou început", a spus Zgonea, conform adevarul.

Citeşte şi: S-a lansat smartphone-ul minune: Cât costă şi ce funcţii are / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.