Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zgonea cere SANCTIUNI FINANCIARE pentru parlamentarii chiulangii

zgonea

Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea cere sanciuni financiare pentru parlamentarii care nu s-au prezentat la lucrarile Comisiei de Buget-Finante, amanata de doua ori saptamana aceasta din lipsa de cvorum.

Mai mult de cat atat, miercuri ministrul Finantelor Darius Valcov a fost nevoit sa faca stanga imprejur dupa ce a se prezentase pentru dezbaterile din sedinta Comisiei care nu a mai avut loc.

"Mă întreb, câți dintre colegii parlamentari au înțeles că reforma în ansamblul ei se aplică fiecăruia dintre noi? M-am sesizat, văzând comentariile din presă, și am cerut o anchetă din partea Comisiei Juridice, care să sancționeze financiar deputații care au absentat de la lucrările Comisiei de Buget-Finanțe. Îmi pare rău că voi începe această sesiune parlamentară cu sancțiuni și regret că sunt deputați care, încă din prima zi de mandat, au uitat că au fost votati pentru a veni la muncă și a face legi doar în interesul celor care i-au ales", a scris Valeriu Zgonea pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.