Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zgonea iese la atac: DEZVĂLUIRI despre Victor Ponta

zonea_timisoara

Valeriu Zgonea a fost exclus din PSD și este la un pas să își piardă funcția de președinte al Camerei Deputaților, colegii din PSD acuzându-l de turnătorie la ambasade, dar și la Cotroceni. Zgonea iese la atac și explică că liderii PSD care îl critică au făcut cam aceleași lucruri, pentru că ei mergeau la ”grătare cu liderii opoziției”.

”Dl Dragnea va acuza ca ati fi barfit PSD in afara tarii, inclusiv la Cotroceni unde ati fi fost un oaspete constant.

Suma deplasarilor mele la Cotroceni de cand sunt presedinte al Camerei Deputatilor, si in mandatul presedintelui Basescu, si in mandatul presedintelui Iohannis, este cu mult mai mica decat a celor care ma critica. Intotdeauna am fost acolo si in alte institutii reprezentand Camera Deputatilor, de cele mai multe ori, impreuna cu domnii Dagnea si Ponta.

Nu cred ca se referea la vizitele in trei.

Presedintele face politica externa in care Camera Deputatilor este un actor important. Am construit impreuna cu MAE 10 memorandumuri de colaborare bilaterala cu alte parlamente, iar 7 au fost semnate. Nu faci asa ceva barfind.

Cooperarea instititutionala este obligatorie, indiferent cine e presedinte si premier. Relatiile mele sunt inter-institutionale cu cei cu care voalat am fost acuzat ca as coopera. Sunt colegi intre cei mentionati de dvs care se duceau la gratar cu liderii Opozitiei, dar eu nu-i acuz de colaborationism.

Cine?

E o normalitate a politicii romanesti.

Dl Ponta si dl Basescu mergeau impreuna la gratare?

Dl Ponta era si este bun prieten cu dl Antonescu si dupa ce PSD si PNL au rupt USL. Ei se vedeau in continuare”, a declarat Valeriu Zgonea, într-un interviu acordat Ziare.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.