Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zgonea: PSD trebuie să întărească DNA. Îmi pare rău pentru Olguța Vasilescu

zgonea

Președintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, a declarat, joi, la sediul central al partidului, că este "foarte bun prieten" cu primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, reținută de DNA pentru luare de mită și spălare de bani, dar că nu comentează deciziile justitiei si partidul trebuie sa intareasca DNA.

"(Nu vreau sa comentez pentru ca) sunt foarte bun prieten. Imi pare rau pentru familie si sunt alaturi de ea", a declarat Zgonea.

"Sunt solidar alaturi de familia Olgutei, o cunosc de foarte mult timp, de cand era presedintele organizatiei de tineret la PRM, e un om pe care l-am apreciat, in rest nu comentez", a spus el.

"O cunosc foarte bine organizatia de acolo, am anuntat de la inceput ca nu vreau sa fiu primarul Craiovei, am avut acest lucru in planul meu de cariera, a fost o doscutie f.clara c colegii, am sustinut-o intotdeauna pe Olguta Vasilescu, i-am fost director de campanie impreuna cu Claudiu Manda in 2012.

Intrebat daca considera ca PSD e tinta DNA acum, Zgonea a raspuns:

"Niciodata nu am comentat actiunile justitiei si va spun un singur lucru. Acest partid este un partid social-democrat, nu este in preocuparea lui comentariul cu privire la alte institutii pe care trebuie sa le intareasca prin angajamentul pe care il are, un partid democratic, intr-un stat democratic, trebuie sa intareasca si sa consolideze institutiile statului roman. pe de alta parte, daca exista o legislatie perfectibila, trebuie alaturi de cei care o aplica si cei care beneficiaza de ea, adica cetatenii Romaniei, trebuie sa o perfectioneze asa cum spune Constitutia"

Mai multe informații:

Firea, către Olguța Vasilescu: 'Sănătate și libertate'

Pe cine ar putea PSD-ul să arunce la primăria Craiovei în locul Olguței Vasilescu

Rovana Plumb: Toată lumea e șocată în PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.