Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ZGUDUITOR Ce le-a spus Dan Condrea angajaţilor înainte să moară

tolo.ro
dan alexandru condrea

Mistere şi lucruri neştiute până acum. Scandalul momentului scoate însă la iveală noi detalii incendiare. Dan Condrea a vorbit cu angajaţii săi chiar înaintea morţii.

Dan Condrea a ştiut că a comis o greşeală. A recunoscut-o chiar în faţa colaboratorilor săi. Dar era convins că nu a pus nimănui viaţa în pericol şi a încercat până în ultimul moment să demonstreze asta. O spune răspicat cea care i-a fost şi i-a rămas purtător de cuvânt. Femeia, care în ultima lună a fost extrem de aproape de Condrea, povesteşte că era din ce în ce mai deprimat.

Citește și: Abia acum s-a aflat asta despre Dan Condrea: 'Îl ura de moarte'

S-a prăbuşit pur şi simplu când a aflat că, deşi a trimis dezinfectanţii la analize, NU va avea rezultatul testelor. Instituţia care a lucrat pentru Guvern a refuzat să-i dea analizele. ”În momentul ăla am văzut că a reacţionat foarte rău. Cei de la Hexi au trimis chiar pe 6 mai, imediat după ce au apărut primele informaţii în presă, probe din toate produsele din fabrică către ICECHIM. După două săptămâni, răspunsul a fost, neoficial, că nu vor să dea un răspuns oficial, că nu vor să lucreze. După ce au răspuns oficial, că nu le pot lucra, că nu au cu ce”, a spus Loredana Albu.

Citeşte şi: Protest uriaş la uşa lui Klaus Iohannis: Ce vor oamenii care au ieşit în stradă

”Tot timpul a fost, hai să închidem fabrica, să închidem producţia, să vedem ce s-a întâmplat exact! Ne spunea tuturor când încercam să dăm declaraţii către presă: Să vedem ce spune Parchetul! Cei din birouri nu pot să-şi explice niciunul ce s-a întâmplat”, a mai spus Loredana Albu, conform Antena 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.