Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zi CRUCIALĂ - Alina Bica și Dorin Cocoș, față în față la ÎCCJ

alina bica

Alina Bica și Dorin Cocoș sunt așteptați  vineri la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru un nou termen în dosarul ANRP 1, informează Antena3. La termenul trecut, fosta şefă DIICOT a fost audiată de judecători, cărora le-a spus că este nevinovată şi că se consideră o ţintă în acest dosar. De asemenea, Alina Bica a formulat acuzaţii grave la adresa lui Dorin Cocoş. Fosta şefă Antimafia a declarat la proces că în spatele tunurilor de zeci de milioane de euro date prin retrocedări ilegale a stat fostul soţ al Elenei Udrea.

Sorin Grindeanu, anunț CRUCIAL la miezul nopții, la Antena 3

Alina Bica a fost audiată mai bine de două ore şi le-a povestit judecătorilor că, în şedinţa în care s-a aprobat acordarea de despăgubiri de aproape 80 de milioane de euro pentru Gheorghe Stelian în schimbul unui teren în Plumbuita, chiar ea a cerut amânarea unei decizii, pentru că nu cunoştea dosarul şi ar fi dorit să discute cu expertul care a făcut evaluarea. Mai mult, Alina Bica a subliniat că membrii Comisiei de acordare a despăgubirilor din cadrul ANRP care acum au formulat acuzaţii împotriva sa au fost cei care i-au sugerat să accepte "stimulente" financiare.

În faţa judecătorilor, Alina Bica a avut şi câteva izbucniri uşor nervoase, spunând că urmărirea penală s-a îndreptat strict împotriva ei şi că s-a urmărit să fie arestată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.