Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zi decisivă pentru PNL: Ce decizii urmează să se ia

pnl nou sigla

Consiliul Naţional al PNL se reuneşte sâmbătă, la Palatul Parlamentului. Peste 1000 de delegaţi vor discuta finalizarea procesul de fuziune a filialelor vechiului PNL şi fostului PDL, dar şi adoptarea liniei politice pe care o vor urma liberalii în acest an, în special în Parlament.

Vezi şi: Comisia de fuziune a PNL a validat criteriile unificării din teritoriu

La lucrările Consiliului Naţional sunt aşteptaţi, potrivit secretarului general al PNL Gheorghe Flutur, 1.100 de delegaţi, alocaţi în mod paritar celor două foste partide. Dintre aceştia, 420 sunt membri de drept ai CN, iar 680 sunt desemnaţi de organizaţiile judeţene.

În cadrul reuniunii urmează să fie validate criteriile în funcţie de care se vor organiza comitetele executive judeţene, cu ponderi diferite ale membrilor din partea vechiului PNL şi a fostului PDL.

Motrivit Mediafax, CN va valida şi criteriile în funcţie de care se vor pondera actualele conduceriile ale organizaţiilor locale. Totodată, Consiliul Naţional va adopta două rezoluţii politice, după cum a anunţat co-preşedintele PNL, Vasile Blaga. Primul document priveşte linia politică a liberalilor la nivelul Parlamentului, iar a al doilea situaţia din teritoriu, repartizarea pe criterii politice a fondurilor de către Guvern şi refuzul organizării de alegeri parţiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.