Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zi decisiva pentru Ponta. Scapa de de urmarirea penala?

aktual24.ro
ponta-aktual24

Fostul premier Victor Ponta este urmarit penal inca din vara anului trecut. El este acuzat de DNA de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani in dosarul Turceni-Rovinari, alaturi de prietenul sau Dan Sova. Dosarul vizeaza fapte savarsite in perioada in care cei doi erau avocati.

Ponta a contestat inca de la inceput acuzatiile care i se aduc si a prezentat o serie de documente procurorilor dar si opiniei publice care ar dovedi ca nu a prejudiciat statul si ca si-a platit in permanenta taxele si impozitele.

Astfel Ponta a contestat si formal ordonanta de incepere a urmaririi penale impotriva sa. Daca va avea castig de cauza in instanta dosarul ar urma sa fie retrimis catre DNA, iar procurorii vor fi nevoiti sa reanalizeze si sa refaca urmarirea penala in cazul lui Ponta.

Instanta urmeaza sa se pronunte vineri asupra acestui aspect, iar fostul premier ar putea scapa cu totul de urmarirea penala. Mentionam ca aceasta este ultima cale de atac a lui Ponta inaintea inceperii procesului propriu-zis, prima sa contestatie fiind respinsa de judecatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.