Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zi decisivă pentru viitorul lui Ponta. Ce decizie trebuie să ia judecătorii

Joi, 21 ianuarie 2016, este o zi decisivă pentru viitorului lui Victor Ponta. Judecătoria sectorului 5 reia azi discuţiile pe cererea de acordare a personalităţii juridice Asociaţiei "Black Sea Regional Cooperation Projects 2020", condusă de fostul premier.

Săptămâna trecută, magistraţii au amânat procesul după ce reprezentantul fundaţiei nu ar fi depus toate actele necesare.

Vezi şi: Nu pleacă din partid, dar tot pleacă: Anunțul lui Victor Ponta

"Amână cauza la data de 21.01.2016, pentru când petenta are termen în cunoştinţă. Pune în vedere petentei să remedieze neregularităţile constatate, astfel: să rectifice actul constitutiv în raport de disp. art. 6 alin. 2 lit. h) din OG nr. 26/2000, în sensul de a menţiona în cuprinsul actului juridic indicat anterior persoana sau, după caz, persoanele împuternicite să desfăşoare procedura de dobândire a personalităţii juridice", se arăta în decizia de amânare luată de judecători. 

Actele de înfiinţare a acestei fundaţii au fost depuse în instanţă pe data de 15 decembrie 2015, însă procesul a fost amânat joi pentru săptămâna viitoare pe motiv că reprezentantul fundaţiei nu a depus toate documentele necesare. 

Surse politice declarau recent, pentru Agerpres, că această fundaţie va fi condusă de Victor Ponta şi nu se va implica în politică. Sursele citate precizau că noua structură îi va avea ca vicepreşedinţi pe Nicolae Bănicioiu şi pe Daniel Constantin. În afară de preşedinte şi de cei doi vicepreşedinţi, fundaţia va fi condusă de un board din care vor face parte alţi câţiva foşti miniştri din Guvernul Ponta.

Vezi şi: Verdictul lui Ponta după întâlnirea cu Dragnea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.