Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zi importantă pentru Sebastian Ghiță: Fostul deputat va fi audiat prin videoconferință de judecătorii Tribunalului Prahova

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Sebastian Ghiță

Un nou termen are loc, marţi, la Tribunalul Prahova, în dosarul în care DNA Ploieşti a cerut arestarea preventivă a lui Sebastian Ghiţă în speţa în care el este cercetat alături de cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Herţanu, fostul deputat urmând să fie audiat prin videoconferinţă.

La termenul din data de 9 august, instanţa a amânat discutarea cererii procurorilor pe motiv că judecătorul din Serbia desemnat să participe la audierea prin videoconferinţă este în concediu.

Citește și: Fostul ofițer Daniel Dragomir, din nou față în față cu membrii Comisiei SRI

De altfel, audierea lui Sebastian Ghiţă a fost amânată de mai multe ori, fie din motive tehnice, fie din lipsa interpretului care asigura traducerea, fie din cauza faptului că judecătorul de afla în concediu.

Procurorii DNA Ploieşti cer arestarea lui Sebastian Ghiţă în dosarul în care el este cercetat pentru sprijinirea unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă, complicitate la schimbarea, fără respectarea prevederilor legale, a destinaţiei fondurilor europene, spălare de bani, în formă continuată, evaziune fiscală, în formă continuată, coruperea alegătorilor şi efectuarea de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia, în formă continuată, anunță Agerpres.

În aceeaşi speţă sunt inculpaţi, printre alţii, Iulian Herţanu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, şi fiul acestuia din urmă, fostul deputat PSD Vlad Cosma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.