Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zidane, dezamăgit după rușinea cu Celta: 'Poate că aveam nevoie de această înfrângere'

www.metro.co.uk
Zinedine Zidane

Real Madrid, care a înregistrat în fața echipei Celta Vigo (1-2) a doua înfrângere consecutivă, nu se află "în cel mai bun moment al său", dar "poate avea nevoie" de această lecție după ce a fost neînvinsă timp de 40 de meciuri, a apreciat antrenorul madrilenilor, Zinedine Zidane.

"Sunt două înfrângeri, deci, nu este un moment bun pentru noi", a recunoscut tehnicianul francez după înfrângerea de pe Bernabeu din prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei Spaniei.

Citește și: Raluca Olaru, calificată în turul 2 la Australian Open

"Dar în același timp, poate că aveam nevoie. Poate că ne era necesară înfrângerea pentru a găsi noi soluții", a adăugat el.

Zidane a explicat că jucătorii săi au fost, fără îndoială, un pic bulversați de înfrângerea suferită in extremis la Sevilla, duminică în campionat (1-2), și nu au răspuns așa cum ar fi trebuit miercuri.

"Deși efectul a fost negativ, recuperarea s-a făcut bine, dar nu ne-am mobilizat suficient, mai ales în debutul meciului", a adăugat tehnicianul francez, conform Agerpres.

Deși poziția din Cupă nu este una tocmai favorabilă, Real rămâne lider în Primera Division și poate intra în posesia titlului onorific de campioană de iarnă, sâmbătă, cu Malaga, în ultima etapă a turului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.