Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ziganda, antrenor Athletic Bilbao: Nu ne considerăm favoriți în meciul cu Dinamo, dar sperăm să câștigăm

www.gsp.ro
suporteri Athletic Bilbao

Antrenorul echipei de fotbal Athletic Bilbao, Jose Angel Ziganda, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că formația sa nu se consideră favorită în partida cu Dinamo, programată, joi, în turul 3 preliminar al Europa League, dar a precizat că speră să câștige.

"Avem în fața noastră un adversar bine pregătit, dar vom încerca să obținem un rezultat pozitiv în meciul de mâine. Cunoaștem echipa Dinamo, am studiat-o cu foarte, foarte mare atenție. Apreciem evoluția echipei Dinamo, în special după preluarea ei de către antrenorul Cosmin Contra. Va fi un meci interesant, sperăm ca maniera noastră de joc să ne dea câștig de cauză. Ne-am pregătit bine pentru acest meci și sper să câștigăm. Nu ne considerăm favoriți, nu îi desconsiderăm deloc pe adversari, au o echipă bună", a spus el, scrie agerpres.ro.

"Îmi plac mai mulți jucători de la Dinamo. În mod special apreciez atacanții, dar adversarii stau bine și la mijloc, la fel ca și în defensivă, unde în partea dreaptă este un spaniol. Ne așteptăm ca formația Dinamo să dea mâine un randament de 100%, știm că vor lupta și în plus vor avea de partea lor și galeria", a adăugat Ziganda.

Tehnicianul a menționat că din lotul de acum mai fac parte cinci jucători care au evoluat pentru Athletic Bilbao în finala Europa League din 2012 cu Atletico Madrid, disputată pe Arena Națională din București și pierdută cu 0-3. "Dintre jucătorii care au evoluat în finala Europa League de la București în 2012 mai sunt în echipa noastră 5 jucători. Sperăm ca aceștia să intre mâine pe teren cu un entuziasm deosebit. Sperăm ca și acum să realizăm ceea ce am realizat în 2012, an care pentru noi a fost unul excepțional", a precizat Ziganda.

Echipa de fotbal Dinamo întâlnește, joi, de la ora 20,30, pe Arena Națională din București, formația spaniolă Athletic Bilbao, într-o partidă contând pentru prima manșă a turului 3 preliminar al Europa League. Partida retur este programată în 3 august, pe stadionul "San Mames" din Bilbao.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.