Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zinedine Zidane, în culmea fericirii după Supercupa câştigată în faţa Barcelonei: 'Este fabulos'

zinedine zidane

Faptul că a câștigat șapte trofee cu Real Madrid, ca antrenor, în 20 de luni, este ''fabulos'', a declarat francezul Zinedine Zidane, după ce a cucerit Supercupa Spaniei la fotbal, miercuri seara, relatează AFP. ''Sunt fericit, îmi place ceea ce fac și să câștig șapte titluri cu acești jucători e fabulos'', a declarat Zidane la conferința de presă de după meci.

Supercupa Spaniei este al șaptelea trofeu din nouă posibile câștigat de Zidane cu Real Madrid, de al numirea sa în funcție, în ianuarie 2016. Real, care a dispus cu 2-0 de Barcelona pe ''Santiago Bernabeu'', după 3-1 pe ''Camp Nou'', a câștigat pe 8 august și Supercupa Europei (2-1 cu Manchester United). Zidane a afirmat că aceste două trofee, cucerite înainte de debutul noului sezon, trebuie considerate ca aparținând de sezonul precedent. ''Debutul sezonului e legat de finalul sezonului trecut. Câștigarea Supercupei Europei este legată de câștigarea Ligii Campionilor, iar câștigarea Supercupei Spanie, de cea a campionatului'', a amintit Zidane.

''Asta vrea să spună că terminăm un ciclu și acum deschidem altul, cu patru trofee în joc'', a mai spus tehnicianul francez, făcând aluzie la competițiile în care va evolua echipa madrilenă, La Liga, Cupa Spaniei, Cupa Mondială a Cluburilor și Liga Campionilor. ''Vom încerca să facem maximum. Va fi complicat, dar ne vom bate până la final'', a promis antrenorul campioanei Europei, conform Agerpres.

Real Madrid a cucerit Supercupa Spaniei la fotbal, miercuri seara, după ce a învins-o pe marea rivală FC Barcelona cu scorul de 2-0 (2-0), pe ''Santiago Bernabeu'', în manșa secundă. Real, care învinsese și pe ''Camp Nou'', cu 3-1, s-a impus prin golurile marcate de Marco Asensio (4) și Karim Benzema (39).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.