Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ziua cea mare pentru 'războinicul luminii'. Poate pierde Steaua

fanatik.ro
gigi becali

Gigi Becali este aşteptat în această dimineaţă în faţa judecătorilor Tribunalului Bucureşti în procesul în care Clubul Sportiv al Armatei "Steaua Bucureşti" cere instanţei să constate că este unic proprietar al mărcii "Steaua" şi implicit că utilizarea mărcii de către FCSB - Fotbal Club Steaua Bucureşti - le încalcă dreptul de proprietate intelectuală.

O decizie favorabilă CSA Steaua Bucureşti ar putea însemna sfârşitul Stelei lui Gigi Becali. Milionarul va trebui să plătească pentru a folosi numele sau, în caz contrar, îşi va schimba din nou denumirea în ceva care să nu conţină particula buclucaşă, scriu jurnaliștii de la SpyNews.

De altfel, în urmă cu câteva zile, George Becali anunţa la finalul meciului câştigat cu 3-0 împotriva formaţiei Viitorul Constanţa că din sezonul viitor, echipa se va numi "Fotbal Steaua" şi că a înregistrat deja marca la OSIM. "Am scris "Fotbal", sus, mare, iar dedesubt "Steaua", mai mic. Aşa că, gata, am terminat cu FCSB, ne vom numi "Fotbal Steaua", că fotbal facem!", a declarat Becali.

Clubul Sportiv al Armatei "Steaua Bucureşti" au obţinut în instanţă, în urma cu un an, după un proces început în 2011, anularea mărcii "Steaua Bucureşti" deţinută de clubul lui Gigi Becali, care ulterior a fost nevoit să îşi schimbe emblema şi chiar denumirea comercială, care este acum FCSB. Gigi Becali a dat şi el în judecată clubul sportiv, cerând anularea mărcii Steaua deţinută de acesta. Instanţa i-a respins, într-o primă fază, acest demers.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.