Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ziua decisivă pentru primarul Iaşului

nichita catuse

Ziua de vineri poate fi una cu totul deosebită pentru judeţul Iaşi. Atât preşedintele Consiliului Judeţean, cât şi primarul municipiului reşedinţă de judeţ ajung în faţa judecătorilor care trebuie să decidă dacă îi plasează în arest preventiv sau nu.

Primarul Iaşului, Gheorghe Nichita, a ajuns vineri dimineaţă la Curtea de Apel Bucureşti. Instanţa decide asupra contestaţiei DNA la sentinţa Tribunalului Bucureşti, care a respins în urmă cu o săptămână cererea procurorilor de arestare preventivă a lui Nichita.

Vezi AICI acuzaţiile DNA la adresa lui Nichita!

DNA îl acuză pe Gheorghe Nichita de abuz în serviciu, instigare la folosirea de informaţii nedestinate publicităţii şi instigare şi infracţiuni de acces ilegal la sisteme informaţice, după ce şi-a spionat iubita cu ajutorul Poliţiei locale. Tribunalul Bucureşti a respins pe 1 mai cererea DNA de arestare pe 30 de zile, argumentând că nu există suficiente probe cu privire la dauna creată şi edilul nu ar reprezenta un pericol public.

Vezi şi: De ce a fost lăsat Nichita în libertate/ MOTIVARE instanţă

Întrebat de jurnalişti de câte ori a cerut-o în căsătorie pe Adina Samson, Nichita a spus că nu vrea "cancanuri" şi că a venit în instanţă pentru a se apăra.

Gheorghe Nichita s-a autosuspendat atât din funcţia de vicepreşedinte al PSD la nivel naţional, cât şi din cea de preşedinte al organizaţiei judeţene Iaşi a partidului. Interimatul la conducerea PSD Iaşi este asigurat de vicepreşedintele CJ Iaşi Victorel Lupu.

Vezi şi: Cum s-a milogit Nichita în faţa judecătorilor. Detalii din viaţa amoroasă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.