Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La multi ani romanilor de pretutindeni!

Dragi români,

Cu ocazia Zilei Românilor de Pretutindeni doresc să îndrept cele mai sincere gânduri către dumneavoastră și să vă mulțumesc pentru pentru faptul că, în ciuda unor distanțe care uneori depășesc ordinul miilor de kilometri, vă implicați și contribuiți la viața socio-politică a țării mamă aproape în egală măsură cu cei de acasă.

Dumneavoastră sunteți cei mai activi ambasadori ai țării noastre. Contribuția la dezvoltarea imaginii României este mult mai profundă și mai directă decât orice măsură sau campanie formală de imagine elaborată la București, iar prin asta v-ați câștigat respectul nostru.

O parte din pregătirea mea profesională s-a desfășurat în străinătate. Dincolo de oportunitatea în sine, această experiență m-a făcut să încep a înțelege ce înseamnă să trăiești departe de casă, prieteni vechi și familie, într-un mediu care oricât de plăcut ar fi, nu poate substitui căminul de obârșie. De asemenea, încă de atunci am intrat în contact cu românii din diaspora, am legat în primul rând, prietenii frumoase dar și colaborări de succes.

Încă din anul 2003 am luptat pentru drepturile fraților noștri de peste Prut. Din anul 2008 sunt implicat în TNL Diaspora, iar din 2011 fac parte din echipa PNL Diaspora. Au fost ani frumoși alături de oameni minunați și dragi.
Voi continua lupta politică dusă în sprijinul românilor din țară și din străinatate și voi persevera în acest demers alături de voi: Diaspora Unită și Puternică!

Dragi români, vă mulțumesc și vă rog, încă o dată, să primiți expresia înaltei noastre considerații.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.