Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ziua Z pentru miniștrii Guvernului Cioloș

gov.ro
dacian ciolos

Mai mulţi miniştri sunt aşteptaţi joi la Palatul Victoria pentru discuţii cu prim-ministrul Dacian Cioloş pe tema activităţii lor în ministerele pe care le conduc, urmând ca vineri să fie făcute publice concluziile acestor întâlniri. 

"Astăzi (miercuri - n.r.) a fost o discuţie şi pe acest subiect cu unii dintre miniştri. Vor continua şi zilele următoare. (...) Aşteptăm finalizarea acestor discuţii, dar cu siguranţă în această săptămână veţi mai avea câteva detalii legate de aceste discuţii pe care premierul le are, probabil în cursul zilei de vineri. (...) (Sunt discuţii - n.r.) pe priorităţile fiecărui ministru, pe îndeplinirea obiectivelor asumate la începutul anului, pe etapa de parcurs pe care o desfăşurăm în acest moment şi pe finalizarea sau pe partea a doua anului, obiectivele pentru partea a doua a anului pentru ministere'', a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu, miercuri, într-un briefing la Palatul Victoria. 

Surse oficiale au declarat pentru AGERPRES că o remaniere mai largă a Cabinetului nu va avea loc în zilele următoare, ci ar putea fi decisă la finalul lunii iunie, după alegerile locale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.