Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Zmeul de la Pungești', condamnat DEFINITIV pentru că a hărțuit SEXUAL o polițistă

judecator (1)

Colonelul de la Jandarmerie, cunoscut si drept "Zmeul de la Pungesti", a fost condamnat definitiv. In urma cu doi ani, la Sfanta Parascheva, Nelu Popovici s-ar fi imbatat si ar fi hartuit o politista de frontiera. Individul va face puscarie numai daca nu va plati amenda primita. Si bani are de unde, pentru ca statul ii va plati pensia intreaga.

Curtea Militara de Apel Bucuresti a pus capat unuia dintre cele mai rusinoase episoade din istoria Jandarmeriei. Supranumit "Zmeul de la Pungesti", colonelul Popovici a fost condamnat la 180 de zile amenda, adica 18.000 de lei, dupa ce a fost gasit vinovat ca si-a folosit functia in scopuri sexuale.

Citeste si: Codul Muncii, modificat: Angajatorii vor risca ÎNCHISOAREA. Care sunt condițiile

In 2014, de praznuirea Sfantei Parascheva, colonelul Popovici, cel care a condus interventia in forta impotriva protestatarilor de la Pungesti, revoltati de exploatarea gazelor de sist, a fost trimis in misiune la Iasi: era seful dispozitivului de ordine publica, adica cel care trebuia sa se asigure ca toti credinciosii sunt in siguranta.

Desi era in timpul serviciului, s-ar fi imbatat si i-ar fi facut propuneri indecente unei colege de la Politia de Frontiera. Subofiterul a respins avansurile, ba chiar l-a reclamat.

Pe langa amenda penala, condamnatul va trebui sa ii plateasca victimei sale si 10.000 de lei daune morale, anunta Stirileprotv.ro.

Citește și: Simona Halep uimește din nou: A anunțat că RENUNȚĂ

Pe tot parcursul procesului, colonelul Nelu Popovici a sustinut ca este nevinovat. Cand si-a dat insa seama ca nu va scapa nepedepsit, a cerut sa fie trecut in rezerva, asa ca se va bucura pe deplin de pensia de colonel. Fostul jandarm a fost avertizat ca daca nu va plati amenda, va ajunge dupa gratii.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.