Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ZVON - Dezertare masivă din PSD

traseism

Se anunță mișcări interesante pe piața politică, cu câteva zile înainte de începerea sesiunii parlamentare. După ce l-a racolat pe finul lui Ponta, Marius Manolache, Partidul România Unită se pregătește acum de alte racolări.

Citește și: Finul lui Victor Ponta a DEMISIONAT din PSD: la ce partid a trecut

Surse politice ne-au precizat că un număr de 10 deputați și 7 senatori se pregătesc să dezerteze în perioada următoare. Una dintre destinațiile favorite ar fi chiar partidul România Unită, al lui Bogdan Diaconu.

Sursele noastre susțin că în interiorul PSD mocnesc foarte multe nemulțumiri pentru că mulți parlamentari nu mai prind lista la alegerile viitoare. Tocmai aceștia ar fi cei care se pregătesc să plece din partid și își caută destinații ce le-ar putea oferi o scăpare.

Contactat de STIRIPESURSE.RO, Bogdan Diaconu nici nu a confirmat, nici nu a infirmat varianta. ”Nu știu. Doamne ajută!”, ne-a precizat acesta, fiind solicitat să confirme sau să infirme acest zvon.

Se zvonea că Victor Ponta și-ar face partid, însă fostul premier a infirmat categoric acest lucru. Deși este puțin probabil, varianta ca parlamentari ai PSD să plece la PRU nu este iluzorie, dat fiind faptul că Bogdan Diaconu a fost în PSD și are relații bune cu mulți dintre foștii colegi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.