Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ZVONURILE se confirmă! Simona Halep e împreună cu fiul unui afacerist cunoscut

romaniatv.net
Halep Ponte

Numărul 5 mondial la tenis nu se mai ascunde! Relația cu fiul omului de afaceri Teia Ponta este acum la vedere. Simona Halep a fost surprinsă sa paparazzi împreună cu Costa în București.

Vezi și: WTA reacţionează după cazurile de dopaj ale surorilor Williams: 'Acte criminale'

Proveniti din doua familii instarite de machedoni, Costa si Simona sunt priviti ca un cuplu ideal in comunitatea aromanilor de la noi. Avand acelasi origini sanatoase, celor doi le-a fost relativ usor sa se cunoasca. Cu toate ca bunicii lui Spone si Halep se stiu demult, de pe vremea cand locuiau la Tulcea, tinerii amorezi au inceput sa se "descopere" abia dupa ce tenismena a inceput spectaculoasa ascensiune profesionala, care a dus-o pana in varful ierarhiei WTA. Usor, usor, s-au indragit, iar relatia lor s-a transformat dintr-una de prietenie, intr-una de iubire, susțin cei de la woowbiz.

Saptamana trecuta, Simona a anuntat ca nu participa la turneul de la Tokio, din cauza unei probleme medicale. Tenismena nu a riscat, desi mai are nevoie de cateva victorii si implicit puncte pentru a fi sigura de prezenta la turneul campioanelor din Singapore.

Vezi și: La 30 de ani, milionară în euro de pe urma statului. În curând, tânăra va fi și deputat PNL

Halep a preferat sa-si ia o scurta vacanta de refacere, prilejul perfect de a petrecere timp liber alaturi de iubit. Cei doi au mers la Poiana Brasov, acolo unde obisnuiesc sa se "refugieze" cand programul sportivei o permite. Un turist i-a recunoscut masina Simonei si a reusit sa prinda doua fotografii, cu Costa si iubita lui, in masina condusa chiar de tenismena.

sursa foto: woowbiz.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.