Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șapte cetăţeni din Sri Lanka, prinși în Bihor în două taxiuri care mergeau către Ungaria

www.ct100.ro
politia de frontiera

Șapte cetăţeni străini din Sri Lanka au fost prinși în Bihor în două taxiuri care mergeau către Ungaria. Aceştia erau ajutați de trei cetățeni români care sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi, potrivit Mediafax.

Poliţiştii de frontieră din Valea lui Mihai au oprit pentru control, la 500 metri de linia de frontieră, două mașini conduse de doi cetățeni români, care circulau în regim de taxi.

În cele două autoturisme au fost identificaţi șapte cetățeni străini, care călătoreau ca pasageri. De asemenea, într-unul din taxiuri mai călătorea un alt cetățean român, care era șofer de rezervă.

Citește și: Nelu Tătaru nu exclude revenirea restricțiilor de circulație: Uitați-vă ca sunt județe, Neamt, Botoșani, Iasi, Brasov, cu numeroase cazuri

Întrucât persoanele în cauză nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră, au fost transportate la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră pentru cercetări.

S-a stabilit că cele șapte persoane sunt cetăţeni din Sri Lanka, cu vârste cuprinse între 21 și 33 de ani, solicitanți de azil în România.

Cei șapte cetăţeni străini au declarat că intenţionau să treacă ilegal frontieră în Ungaria, pe jos, pentru a ajunge în Italia. Sunt cercetați pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar șoferii români pentru trafic de migranți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.