Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ședință la Parlament: Dragnea și Tăriceanu au discutat despre legea offshore și conducerea ASF/SURSE

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tariceanu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, și liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, au discutat, vineri, în Parlament, despre calendarul de adoptare a legii offshore precum și despre viitoarele numiri în conducerea Autorității de Supraveghere Financiară, au declarat pentru MEDIAFAX surse din coaliție, scrie Mediafax.

Liderii coaliției de guvernare PSD-ALDE, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, au discutat, vineri, în Parlament, ”despre calendarul de adoptare în Camera Deputaților, în calitate de for decizional, a legii offshore care vizează exploatarea de gaze din Marea Neagră”, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din coaliție.

Potrivit surselor citate, Dragnea și Tăriceanu au ajuns la concluzia că săptămâna viitoare ar trebui să aibă loc o ședință a comisiilor parlamentare în care să se reexamineze proiectul legii offshore.

De asemenea, liderii PSD-ALDE au discutat, vineri, despre posturile vacante din conducerile unor instituții, precum și despre respectarea ponderii fiecărui partid în viitoarele numiri în funcții publice, numiri care urmează să fie făcute de Parlament sau de Guvern.

Citește și: Acuzație EXPLOZIVĂ din Parlamentul European: Guvernul Dăncilă a votat tăierea fondurilor pentru pesta porcină africană în Bugetul UE 2019

Potrivit surselor citate, una din instituțiile unde Dragnea și Tăriceanu nu au ajuns încă la un numitor comun privind numărul reprezentanților pe care îi susține fiecare partid din coaliție, este conducerea Autorității de Supraveghere Financiară (ASF). Pentru o parte din cei 9 membri ai Consiliului de conducere al ASF, inclusiv pentru președintelele instituției, expiră mandatul în perioada următoare și Parlamentul trebuie să se voteze noii membri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.