Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful Comisiei SRI, dezvăluiri BOMBĂ despre George Maior: cum a încercat să preia controlul Realitatea TV/VIDEO

stiripesurse.ro
Claudiu Manda

Șeful Comisiei de Control a SRI, Claudiu Manda, a făcut o serie de dezvăluiri bombă despre fostul director SRI, George Maior, în prezent ambasador al României în SUA. Manda a explicat că în cadrul Comisiei au venit informații conform cărora George Maior a insistat pentru întâlniri cu patronul de atunci al Realitatea TV, Elan Schwartzenberg, și chiar a avut o discuție cu acesta la sediul SRI. Elan Schwartzenberg i-a confirmat lui Manda toate informațiile, dar arată că în final nu a ajuns la o înțelegere cu Maior.

Citește și: Sondaj CURS - Cum stau partidele cu o lună înaintea alegerilor europarlamentare

”Am fost sesizați într-o chestiune care îl privește pe domnul Maior, că și-a dorit o relație de colaborare între SRI și Realitatea TV, pe vremea în care patron era domnul Elan Schwartzenberg. Domnul Maior și-a dorit aceea întâlnire cu domnul Schwartzenberg, iar domnul Blejnar susține că este cel care a aranjat întâlnirea. Domnul Blejnar l-a dus pe Schwartzenberg la sediul SRI pentru a avea o discuție cu George Maior.”, a spus Claudiu Manda, la Realitatea TV.

Manda a explicat că Schwartzenberg i-a confirmat printr-un SMS autenticitatea informației și i-a spus ce reacție a avut la propunerea lui Maior. Șeful Comisiei SRI a citit public SMS-ul primit de la Elan Schwartzenberg:

”Maior minte, Blejnar spune adevărul, iar faptele pot fi confirmate pas cu pas pentru că atunci mă aflam sub incidența unui mandat de securitate națională. Maior mi-a rămas în memorie ca un individ insistent, de inteligență medie, cu mult inferior față de omologii lui din alte state și pe care am refuzat să-l întâlnesc ulterior”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.