Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful Gărzii de Mediu a descoperit o groapă ilegală de deșeuri 'patronată' de primărie, într-o comună din Vâlcea

Stiri.com
octavian berceanu

Șeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, anunță, joi, că a descoperit într-o comună din Vâlcea o groapă ilegală de deșeuri „patronată” de primărie: „Prea târziu pentru <6, vine Garda!>”.

„Prea târziu pentru <6, vine Garda!>. După ce am primit apelul voluntarilor sub 30 de minute a fost timpul de reacție și deplasare din Râmnicu Vâlcea la Fârtățești. Ce am găsit acolo? O groapă ilegală de deșeuri patronată chiar de către primarie. Utilajele care transportau deșeurile și le îngropau aparțin primăriei. Azi dimineață (joi - n.r.) au mai fost îngropate 11 tone de deșeuri și mascate cu pământ”, anunță Octavian Berceanu.

El precizează că urmează ca Garda de Mediu să întocmească actele de control cu măsură complementară prin care utilajele intră în regimul corpului delict, probabil, informează Mediafax.ro.

„Primaria are obligația sa ecologizeze locația. Din cauza unor astfel de primari și a faptului că industria deșeurilor este mai mult decât , România e tot timpul amenințată cu notificarea UE pentru infringement. Mulțumesc fiecăruia dintre voi pentru că doar împreună putem să facem curat în România”, conchide șeful Gărzii de Mediu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.