Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA - Actrița porno care susține că a avut o relație cu Donald Trump a fost arestată

http://news.jammedup.com
Stormy Daniels

Actriţa de filme pentru adulţi Stormy Daniels, care a declarat că în 2006 a avut o relaţie cu actualul preşedinte american Donald Trump, a fost arestată miercuri într-un club de striptease din statul Ohio, în ceea ce avocatul ei susţine că este o înscenare, transmite Reuters.

Daniels, pe numele ei real Stephanie Clifford, a fost arestată într-un club din oraşul Columbus (statul Ohio) pentru că i-a permis unui client să o atingă 'de o manieră nonsexuală' în timp ce ea se afla pe scenă, a scris pe Twitter avocatul actriţei, Michael Avenatti.

El a adăugat că Daniels a fost arestată în timpul unei înscenări. ''Aceasta a fost o înscenare şi ceva cu motivaţie politică. Miroase a disperare. Vom combate toate aceste acuzaţii stupide'', a menţionat avocatul, care a precizat că se aşteaptă ca Stormy Daniels să fie eliberată pe cauţiune şi să fie acuzată de infracţiune pentru că a permis atingerea sa.

Citește și: INS dă datele care contrazic Guvernul Dăncilă - Măsurile fiscale au pus frână pe industria românească

Daniels a spus că în 2006 a avut relaţii sexuale cu Donald Trump şi că avocatul personal al acestuia, Michael Cohen, i-a plătit 130.000 de dolari pentru a păstra secretul asupra acestei relaţii, cu puţin timp înaintea alegerilor prezidenţiale din SUA din 2016.

Cohen a recunoscut că a făcut plata respectivă. În luna mai, Trump a afirmat că Stormy Daniels a fost plătită pentru a pune capăt 'acuzaţiilor false şi bazate pe şantaj' conform cărora ea ar fi avut relaţii sexuale cu actualul lider de la Casa Albă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.