Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCANT - Fată de 16 ani, abuzată și sechestrată de unul din cei mai periculoși interlopi din România, eliberat în baza recursului compensatoriu

Observator TV
Jan Buliga, interlop Iais

Caz șocant în România. O tânără de doar 16 ani a fost abuzată de unul din cei mai periculoși interlopi din Iași. Bărbatul a ținut-o pe tânără sechestrată.

"Recent eliberat din închisoare în baza recursului compensatoriu, fiind condamnat în anul 2008 la 13 ani de închisoare, interlopul Jan Buliga nu a rezistat foarte mult timp în libertate.

Joi, 29 noiembrie, judecătorii din Iaşi au emis pe numele lui Buliga un nou mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub acuzaţiile de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Bărbatul cunoscut în lumea interlopă din Iaşi a mers într-un club de fiţe din oraş, acolo unde a întâlnit o adolescentă în vârstă de 16 ani pe care a dus-o acasă, acolo unde a abuzat-o în mai multe rânduri.

Totul s-ar fi întâmplat la sfârşitul lunii octombrie, iar martori au fost patru prieteni ai fetei care nu au suflat nicio vorbă despre ceea ce s-a întâmplat de frica interlopului", potrivit Observator. TV.

Citește și: Viorica Dăncilă a făcut SPECTACOL - REPLICĂ RĂZBOINICĂ la discursul lui Klaus Iohannis .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.