Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoferița care A UCIS o tânără de 27 de ani și a plecat indiferentă spre casă a fost REȚINUTĂ

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

O femeie din municipiul Curtea de Argeş a fost reţinută de poliţişti, luni seară, fiind cercetată pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului, anunță AGERPRES.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, accidentul rutier în care a fost implicată şoferiţa s-a produs în noaptea de duminică spre luni.

"Poliţiştii (...) au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Tarniţa din Curtea de Argeş, a fost găsită o femeie de 27 de ani, în stare de inconştienţă, posibil victimă a unui accident rutier. La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi de ambulanţă, însă, din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, femeia a decedat", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii rutieri a fost identificată o femeie în vârstă de 41 de ani, din Curtea de Argeş, ca autoare a accidentului rutier.

Suspecta a fost reţinută pe baza de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de marţi, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.