Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ștefan Mandachi, PROTEST de Ziua Unirii la primul metru de autostradă din Moldova

Mediafax
mandachi

Ştefan Mandachi, anteprenorul care a construit primul metru de autostradă din Moldova, a organizat de Ziua Unirii un protest în localitatea suceveană Cumpărătura. Omul de afaceri a dezvelit o bornă înaltă de peste 4 metri, care conține o cutie poștală, potrivit Mediafax.

Anteprenorul s-a declarat surprins de numărul mare de persoane care au răspuns invitației sale.

Mandachi le-a spus celor prezenți că s-a săturat de hore, de discursuri, de prezentări și „termene mincinoase”.

„Am făcut o bornă de 4 metri și 20 de centimetri, ca simbol al neputinței clasei politice. Va fi o cutie poștală pentru cei care se adresează Guvernului și nu primesc răspunsuri”, a spus omul de afaceri.

Cei prezenți au strigat „Vrem autostradă / Și eu”, ”Ne-am săturat de scuze”, „Nu vrem metri, vrem kilometri” sau ”Ne-am săturat de voi”.

Citește și: Un nou elixir de sănătate! Cafeaua cu unt, beneficii uriașe

Recent, Ştefan Mandachi l-a întrebat, într-o scrisoare, pe premierul Ludovic Orban când începe şi când se finalizează autostrada Moldovei, insistând că vrea să afle anul, luna şi ziua, dar nu a primit răspuns la scrisoare. Drept urmare, antreprenorul a postat un mesaj pe Facebook, în care a anunțat că pe 24 ianuarie, de Mica Unire, va fi „la datorie”, adică la primul metru de autostradă din Suceava, Cumpărătura.

„Am întrebat Guvernul dacă are ceva noutăți cu privire la autostrada de la noi și m-a pus pe silent. Poate își imaginează că ne-am mutat cumva din Moldova… Dar noi tot aici stăm, n-am plecat. Recunosc, sunt și nervos deoarece mi-e tot mai clar că peticul ăsta de beton va rămâne singura autostradă a Moldovei (cea mai săracă regiune a României). Probabil că de la București nu se vede suficient de clar borna de la metrul de autostradă, așa că m-am gândit ca vineri să facem borna… un picuț mai vizibilă. Ce facem acolo? Fiecare face ce vrea… (eu de pildă, încă mă mai gândesc…) dar ceilalți pot să scrie o scrisoare pt. guvern, poate lor le răspunde… Foi și pixuri aduc eu. Aaa, și cutie poștală, era să uit : ))) Mă rog, important e să fim acolo. Nu facem hore patriotice de Ziua Unirii. Doar ne întrebăm retoric ce-ar zice Cuza dacă ar vedea că după 162 ani, Moldova e conectată cu Țara Românească prin aceeași rețea de drumuri ca-n 1859… Și mai am o curiozitate personală: dacă mai există muritori care încă vor autostradă?! Dacă da, le strâng mâna, facem o poză și plecăm acasă. Atâta, câteva minute, nimic mai mult”, a scris Mandachi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.