Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Demisie' mascată în Guvernul Dancilă: Un şef din Executiv a rămas ministru...doar cu numele

Inquam Photos/Octav Ganea
sedinta de Guvern Viorica Dancila

Lovitură de teatru în Guvernul Dăncilă! Conducătorul unui minister cu atribuţii importante în anul Centenarului a luat o decizie neaşteptată. Nu şi-a dat demisia, cum se aşteptau, poate, unii dintre contestatarii săi, însă a rămas în fruntea ministerului...doar cu numele. Potrivit unui document obţinut de ŞTIRIPESURSE.RO, ministrul George Ivaşcu a reuşit să rămână, practic, fără atribuţii, după ce a luat decizia ca majoritatea ‘obligaţiilor’ să fie îndeplinite de unul dintre secretarii de stat.

CITEŞTE AICI ORDINUL MINISTRULUI CULTURII.pdf

Astfel, potrivit ordinului de ministru, începând cu data de 13 martie, George Ivaşcu a cedat poate una dintre cele mai importante atribuţiuni şi l-a desemnat drept ordonator principal de credite pe secretarul general adjunct, Sorin Cristian Giuvelea.

"Începând cu data prezentului ordin, ministrul culturii şi identităţii naţionale, în calitate de ordonator principal de credite, deleagă permanent această calitate domnului Sorin Cristian Giuvelea, având funcţia de secretar general adjunct.", se arată în primul articol al ordinului.

Giuvelea se va ocupa astfel de  elaborarea şi execuţia bugetului Ministerului Culturii, aprobă propunerile de cheltuieli, aprobă finanţarea tuturor proiectelor din cadrul ministerului şi, în mod evident, are atribuţii şi pe partea de achiziţii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.