Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Polițiștii au umor' CEARTĂ presa pentru că publică informații INCOMODE în cazul de la Olt: Oportuniștii nu se feresc să arunce cu noroi

Facebook, Politistii au umor
Politistii au umor

Halucinant - După ce Parchetul General a admis că deși autorizația pentru a se interveni la locuința suspectului din Olt a fost emisă la ora 3 și oamenii legii alături de procuror au stat trei ore așteptând ora 6, pagina Polițiștii au umor acuză presa de oportunism, considerând că jurnaliștii aruncă cu noroi în polițiști. Totul în condițiile în care pentru modul în care s-a gestionat acțiunea, șeful Poliției Române a fost demis. Mai mult, presa a relatat, ieri, pe parcursul întregii zile că polițiștii au fost cei care au găsit locația criminalului, după ce au fost îndrumați greșit de STS. Tot pentru modul defectuos în care s-a intervenit a fost demis și șeful Poliției Caracal. Demiterile pe bandă rulantă sunt ignorate  de Polițiștii au umor, pagina convinsă că de fapt presa scrie neadevăruri.

Citește și: CLEPSIDRA MORȚII Ce s-a întâmplat în cele 19 ore scurse între apelul la 112 și MOARTEA fetei ucise la Caracal

"Mulțumesc tuturor celor care mi-au "iubit", mama, tatăl, morții și răniții azi, precum și recenziile negative de pe pagină care nu au nicio legătură cu pagina asta sau cu mine personal, singura mea vină fiind că sunt și eu polițist. Da, este tragic că o fată a fost ucisă. Dar faptul că mă înjurați pe mine și pe părinții mei nu o va aduce pe fata ucisă înapoi. Apropo, pentru știința celor care și-au băgat și și-au scos în părinții mei toată ziua, ambii sunt bolnavi de cancer, iar mama mea aproape că își trage sufletul pe un pat de spital chiar în momentele astea. Doar voi știți ce vină au ei sau eu în legătură cu cazul fetiței ucise. Asta în condițiile în care nimeni nu a stabilit încă faptul că polițiștii au sau nu vreo vină. Sper ca ancheta să facă lumină, iar absolut toți cei vinovați să răspundă, fie că sunt polițiști sau magistrați. Și cel mai mult sper ca procedurile în astfel de cazuri să devină mult mai ferme și clare, astfel încât așa ceva să nu se mai întâmple.

Nu poți să prevezi că un om are intenția să ucidă. Dacă el asta își propune, asta va face. Dar putem să evităm pe viitor ceea ce s-a întâmplat în aceste două zile. Departe de "judecățile" oportuniștilor din mass-media care nu se sfiesc să arunce cu noroi (pentru a câta oară) în polițiști, vă cer să aveți răbdare și să vă abțineți în a arunca cuvinte grele. Vă spun că veți avea mari surprize în legătură cu cei care au greșit. Vă spun doar atât, polițiștii au vrut să intre în curtea suspectului, după ce au fost ghidați greșit la numai puțin de 3 adrese anterior și au fost împiedicați să o facă atunci când au ajuns la casa celui în cauză. De către cine, veți afla. Condoleanțe familiei îndoliate", se arată pe pagina Polițiștii au umor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.