Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'RĂZBOI' la Sofia: Un fost stelist s-a PRĂBUȘIT după ce a fost lovit de pietre - VIDEO

www.prosport.ro
Thomas Neubert

A fost nebunie totală la Sofia, la derby-ul Bulgariei dintre Levski și ȚSKA! În minutul 53, după ce oaspeții au marcat golul de 3-0, suporterii lui Levski au aruncat cu petarde și pietre asupra băncii lui ȚSKA. Cel mai mult a avut de suferit Thomas Neubert, fostul preparator fizic al Stelei.

O piatră l-a lovit, iar o petardă a explodat lângă el. Neamțul s-a prăbușit pe pistă, în fața băncii. O schijă a unei alte petarde l-a nimerit sub ochiul drept pe secundul Stefan Ghenov, în timp ce Kiril Dincev, membru al staffului tehnic, a fost rănit la gât cu o piatră, anunță gsp.ro.

Citește și: 'Omul' lui Mayweather, SHOW în Las Vegas! Ronald Gavril a câștigat prin KO: Felicitat de Mutu - FOTO

Imediat, medicii de pe ambulanță au venit să vadă ce s-a întâmplat. Neubert se ridicase și se așezase pe bancă. Avea mâinile la urechi, se plângea că are probleme cu auzul. "La mine nu e mare lucru, la Thomas a fost mai rău", avea să declare Ghenov la sfârșitul partidei. "Thomas și-a pierdut temporar auzul", a spus și Dincev. "Eu am fost lovit cu o piatră și nu era mică, dar nu mor de la o piatră".

Din fericire, nu a fost grav. Toți trei au rămas pe bancă, continuând partida (Luchin a jucat 90 de minute la Levski). La sfârșit, Neubert a sărbătorit victoria alături de antrenorii și jucătorii lui ȚSKA.

Citește și: SENZAȚIE în BOX: Ucraineanul Vladimir Kliciko a pierdut prin KO titlurile IBF, WBA, IBO/ VIDEO

Nici nu începuse meciul din capitala Bulgariei și poliția bulgară făcuse deja 14 arestări printre fanii radicali ai lui Levski. Potrivit presei sofiote, unul dintre cei deținuți avea asupra lui un cuțit, iar altul venise la stadion cu un box metalic.

Doi au fost prinși cu droguri. Nouă ultrași au ajuns și ei în dubă: erau blindați cu materiale pirotehnice. Totuși, mulți alții au reușit să pătrundă în tribune cu petarde, torțe și fumigene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.