Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Regele gresiei' dă peste cap planurile Primăriei Sectorului 1: Ce milionar vrea să preia Rapidul

rapid

Cel mai probabil, septembrie va fi lună decisivă pentru viitorul Rapidului! În prima lună de toamnă va avea loc licitaţia de vânzare a bunurilor SC FC Rapid SA. Cunoscut drept "regele gresiei", Cătălin Mişu, patronul Regata, este decis să intre în posesia brandului şi să reînvie clubul.

"După ce vom avea evaluarea, Adunarea Generală a Creditorilor va stabili suma de la care se va porni licitaţia. Apoi va fi un termen de 20 de zile în care, printre altele, se va putea achiziţiona şi caietul de sarcini. La final de septembrie, început de octombrie va avea loc licitaţia", a declarat Mihai Florea, lichidatorul judiciar al SC FC Rapid SA.

Citește și: ALERTĂ - Directorul ANM, AVERTISMENT pentru București: COD PORTOCALIU și nopți tropicale

Până în prezent, Primăria Sectorului 1 din Bucureşti şi Primăria din Voluntari, şi-au exprimat intenţia de a participa la licitaţie. Se pare că cele două Primării vor avea concurență importantă.

Potrivit Cancan.ro, Cătălin Mişu, principalul importator de gresie şi faianţă şi cel mai mare distribuitor din România, este decis să intre în posesia brandului Rapid şi să reînvie clubul. Cunoscut ca şi ”regele gresiei”, omul de afaceri deţine firma Regata şi are o avere, conform revistelor de specialitate, de 50-60 de milioane de euro. În trecut, Cătălin Mişu a fost sponsor al giuleştenilor şi, în momentele grele, a ajutat clubul cu diverse sume de bani.

Citește și: Plecare NEAȘTEPTATĂ de la Antena 1: Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste și-a dat DEMISIA

“Da, este adevărat! Mă interesează brandul Rapid şi voi participa la licitaţie. Nu mă feresc să ascund asta, nu am niciun motiv. Am înţeles că prin luna septembrie, octombrie va avea loc licitaţia. Voi fi acolo fără discuţie”, spus Cătălin Mişu pentru Cancan.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.