Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

10 kilograme de canabis, confiscate de poliţişti

bbc.co.uk
droguri canabis cocaina
Operaţiunea a constat în realizarea a două activităţi de prindere în flagrant, urmate de punerea în executare a două mandate de percheziţie în judeţul Maramureş şi efectuarea a două percheziţii auto.

"În urma acestor activităţi, au fost identificate şi ridicate în vederea indisponibilizării cantitatea de peste 10 kilograme de canabis, o cultură indoor pentru cultivarea canabisului, o instalaţie de iluminat şi ventilat utilizată la creşterea şi întreţinerea culturii, un pistol metalic de culoare neagră, calibru 6 mm, suma de 26.865 lei şi un autoturism.În cauză, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Maramureş au dispus măsura reţinerii faţă de 2 inculpaţi, ulterior faţă de aceştia fiind dispusă arestarea preventivă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Maramureş", potrivit DIICOT- BT Maramureş.

Conform aceleiaşi surse, acţiunea a beneficiat de sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul B.C.C.O. Cluj-Napoca - Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, lucrătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, al unei echipe canine şi al unui criminalist din cadrul I.P.J. Maramureş.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.