Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

10 răniți în accidentul de pe DN 1: Două microbuze și două autoturisme sunt implicate - VIDEO

Accidentul de pe centura orașului Avrig s-a produs după ce un șofer în vârstă de 22 de ani, din Brașov, a depășit un autoturism, iar la revenirea pe banda sa, a derapat, au stabilit polițiștii rutieri din Sibiu. Un cort al ISU Sibiu a fost montat pe DN 1, pentru ca pasagerii să se încălzească.

Accidentul de pe centura Avrigului a fost provocat de un șofer de 22 de ani, din Brașov, care a depășit o mașină și apoi a derapat, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Citește și: Veste mare pentru români! Toți vor putea primi al 13-lea si al 14-lea salariu

Autospeciala CRBN va asigura încălzirea persoanelor implicate în accidentul din judeţul Sibiu care nu vor fi transportate la spital, iar la faţa locului va fi instalat un cort, au anunţat, duminică, reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU). În total, au fost rănite zece persoane, una fiind intubată, iar alte opt persoane nu au nevoie de îngrjiri medicale. Accidentul a fost provocat de un şofer care a intrat în depăşire şi a derapat, lovind un microbuz şi apoi un autoturism. Microbuzul lovit a ricoşat, la rândul său, în alt microbuz.

”Autospeciala CRBN va asigura încălzirea persoanelor implicate. Va fi instalat un cort la faţa locului”, a anunţat, duminică IGSU, cu referire la accidentul din judeţul sibiu în care au fost implicate două maşini şi două microbuze.

Citește și: Exatlon, surpriză uriașă! Cine va lua premiul colosal

„Șoferul unui autoturism condus spre Sibiu a depășit un autoturism, iar la revenirea pe bandă a derapat, a pătruns pe contrasens în coliziune cu un microbuz înmatriculat în Neamț, apoi cu un autoturism condus tot spre Sibiu, microbuzul ricoșând în alt microbuz, înmatriculat în Vaslui. Șoferul autoturismului care a provocat accidentul are 22 de ani și este din Brașov”, a spus Welter.

În mașina condusă de șoferul care a produs accidentul se aflau patru persoane, iar în cele două microbuze erau 12 persoane.

Citește și: S-a aflat! Cine a fondat partidul-surpriză al lui Cioloș

„Zece victime, dintre care una intubată, au fost preluate de către echipajele medicale și încă 8 au fost implicate, dar nu au nevoie de îngrijiri medicale. O autospecială va asigura încălzirea persoanelor implicate. Va fi instalat un cort la fața locului pentru ca oamenii implicați să se poată încălzi”, a spus Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

”Pe DN 1, km. 284+700, şoferul unui turism condus spre Sibiu depăşeste un autoturism, iar la revenirea pe bandă derapează, pătrunde pe contrasens în coliziune cu un microbuz înmatriculat în Neamţ, apoi cu un turism condus tot spre Sibiu. Microbuzul lovit a ricoşat în alt microbuz, înmatriculat în Vaslui”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu.

Citește și: S-a anunțat! Cine ar putea debloca legea pensiilor

Traficul pe DN 1, pe centura ocolitoare a oraşului Avrig, este complet blocat, maşinile fiind deviate prin localitate.

Accidentul de pe centura orașului Avrig s-a produs între două autoturisme și două microbuze.

Citește și: Veste mare pentru români! Toți vor putea primi al 13-lea si al 14-lea salariu .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.