Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

106 ani de la Unirea Basarabiei cu Țara Mamă. Maia Sandu pune în valoare doar legăturile între oamenii de pe cele două maluri ale Prutului. De Unire, nimic

MAIA SANDU

Cel mai bun mod de a celebra 106 ani de la Unirea Basarabiei cu Țara Mamă, România, este să punem în valoare legăturile dintre oamenii de pe cele două maluri ale Prutului. Declarația a fost făcută de președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, conform stiripesurse.md.

În mesajul prilejuit de Ziua Unirii Basarabiei cu România, șeful statului moldovean a menționat că România ajută Republica Moldova continuu și necondiționat.

Aceasta este doar o parte din sprijinul imens acordat de România pe parcursul anilor. Cel mai bun mod de a celebra 106 ani de la Unirea Basarabiei cu România este să punem în valoare legăturile dintre oamenii de pe cele două maluri ale Prutului”, a spus ea.

Totodată, președintele a mulțumit României pentru susținerea constantă dedicată îmbunătățirii vieții tuturor cetățenilor Republicii Moldova.

Să muncim în continuare pentru a deveni un stat dezvoltat și liber, alături de România, în marea familie europeană”, a conchis ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.