Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

11 locatari ai unui bloc, evacuaţi din cauza unui incendiu. Proprietarul, care a suferit un atac de panică, a fost găsit în apartament

evacuare scoala

Un incendiu a izbucnit, duminică după amiază, într-un bloc din oraşul dâmboviţean Pucioasa. Din cauza degajării mari de fum, 11 locatari ai blocului au fost evacuaţi. Proprietarul apartamentului unde a pornit focul a suferit un atac de panică, fiind găsit în imobil de către salvatori, potrivit news.ro.

Incendiul- a izbucnit în balconul unui apartament de la etajul patru al unui bloc de locuinţe situat pe strada Florin Popescu, în oraşul Pucioasa. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu degajare semnificativă de fum. 11 dintre locatarii blocului au părăsit imobilul.

„În interiorul apartamentului a fost găsit proprietarul, conştient, cu atac de panică. El primeşte îngrijiri medicale la faţa locului”, transmite ISU Dâmboviţa.

Incendiul a pornit la un aparat de aer condiţionat amplasat in balcon. La faţa locului au intervenit pompierii de la Detaşamentul Pucioasa şi de la Detaşamentul Târgovişte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.