Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

11 membri ai unei comunităţi religioase din Timiş au fost diagnosticați cu COVID-19

SANADOR
testare covid

Un număr de 11 membri ai unei comunităţi religioase din localitatea Gottlob, din judeţul Timiş, au fost depistaţi pozitiv cu COVID - 19, după ce au participat la un eveniment, unde s-ar fi transmis virusul. Într-o altă localitate, din vestul judeţului Timiş, noul coronavirus a fost depistat la un copil de 3 ani.

Potrivit medicilor, 11 oameni care fac parte dintr-o comunitate religioasă, din Timiş, din localitatea Gottlob, şi care au luat parte la un eveniment, au fost infectaţi cu noul coronavirus, potrivit news.ro.

Citește și: Alina Bica, declarații-bombă în fața judecătorilor italieni (presă) .

Direcţia de Sănătate Publică Timiş face o anchetă epidemiologicş şi s-au recoltat mai multe probe pentru se vedea dacă nu cumva şi alţi enoriaşi să fi fost infectaţi.

Totodată, în localitatea Traian Vuia din judeţul Timiş au fost descoperite trei cazuri de COVID -19, între care şi un copil în vârstă de 3 ani. Acesta este în stare bună, internat în spital.

Şi în oraşul Făget au fost confirmaţi cu COVID - 19, şapte oameni cu coronavirus, fără legătură epidemiologică demonstrată între ei. Nu sunt îndeplinite condiţiile pentru declararea unui focar şi se face în continuare ancheta pentru depistarea sursei de infecţie pentru fiecare caz şi stabilirea contacţilor.

În ultimele zile, în Timiş au fost descoperite mai multe focare de coronavirus, între care la Spitalul Municipal Timişoara, la Spitalul privat Premiere, la Spitalul de Psihiatrie din Gătaia şi la o companie de procesare a cărnii de porc.

De la începutul pandemiei şi până în prezent, în Timis s-au înregistrat 63 de decese ale unor persoane cu Sars Cov 2.

La Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, toate locurile destinate pacienţilor cu coronavirus sunt ocupate, astfel că toate cazurile uşoare sunt preluate de spitalele suport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.