Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

11 percheziții în Capitală și în Ilfov într-un dosar de evaziune fiscală: prejudiciul este de aproximativ 1,5 milioane de lei

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice al Poliţiei Sectorului 3, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, fac 11 percheziţii în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul comerţului online de obiecte de îmbrăcăminte şi de încălţăminte, prejudiciiul fiind de aproximativ 1,5 milioane de lei, relatează News.ro.

Citește și: STATISTICI Sancțiunile în justiție - pentru unii mumă, pentru alții ciumă. Toate sancțiunile contestate la ÎCCJ de judecători sau procurori au fost admise

”Din probatoriul administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că 7 suspecţi au săvârşit infracţiuni de evaziune fiscala sub forma ascunderii bunului ori a sursei impozabil ori taxabile si sub forma omisiunii inregistrarii in actele contabile sau in alte documente legale a operaţiunilor contabile efectuate si a veniturilor realizate, venituri ce au fost obţinute din comercializare de obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte ce au fost expuse spre vanzare in mediul online, pe site-uri si prin intermediul retelelor de socializare, în scopul sustrageri de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale”, transmite Poliţia Capitalei.

Citește și: Ministrul Justiției: 'CSM trebuie urgent să elaboreze o strategie de resurse umane coerentă pe termen lung'

Prin activitatea infractionala a fosy bugetului consolidat al statului un prejudiciu de aproximativ 1.500.000 lei. De asemenea 15 persoane vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 3. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.