Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

115 români au murit, în diaspora, infectați cu coronavirus, din cele 4.795 de cazuri confirmate oficial

Twitter
sicrie italia decese

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a precizat că, până duminică, 4.795 de cetăţeni români aflaţi în alte state au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu COVID-19 (coronavirus), numărul deceselor rămânând la 115.

Dintre cei infectaţi, 1.885 sunt în Italia, 561 în Spania, 107 în Franţa, 2.075 în Germania, 97 în Marea Britanie, 28 în Olanda, 2 în Namibia, 3 în SUA, 6 în Austria, 3 în Belgia, 6 în Japonia, câte doi în Indonezia, Elveţia, Turcia, Islanda, Belarus şi câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Emiratele Arabe Unite, Malta, Brazilia, India, Bulgaria, Kazakhstan, Ucraina şi Suedia.

Citește și: Situație de groază în spitale! Destăinuirea unei paciente: ‘Trecem prin saloane cu bolnavi să ajungem la toaletă’

De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus), au murit 115 cetăţeni români aflaţi în străinătate, 31 în Italia, 19 în Franţa, 43 în Marea Britanie, 9 în Spania, 7 în Germania, 2 în Belgia, unul în Suedia, unul în Elveţia, unul în SUA şi unul în Brazilia.

Dintre cetăţenii români confirmaţi cu noul coronavirus, 72 au fost declaraţi vindecaţi: 50 în Germania, 10 în Franţa, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 2 în Namibia, unul în Luxemburg şi unul în Tunisia.

Citește și: VIDEO Nebunie în Vama Veche. Bătaie în toată regula pe plajă cu pumni și picioare pe ritmurile muzicii

Cetăţenii români sunt îndemnaţi să ia în considerare doar informaţiile verificate prin sursele oficiale şi să apeleze pentru recomandări şi alte informaţii la linia TELVERDE - 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgenţă, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetăţenilor şi este valabilă pentru apelurile naţionale, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 - 20.00. De asemenea, românii aflaţi în străinătate pot solicita informaţii despre prevenirea şi combaterea virusului la linia special dedicată lor, +4021.320.20.20, menţionează GCS.

Până la data de 27 iunie, au fost raportate 1.542.621 de cazuri în UE / SEE, Regatul Unit, Monaco, San Marino, Elveţia, Andorra. Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în Regatul Unit, Spania, Italia, Franţa şi Germania.

Citește și: Jocurile dure făcute de Klaus Iohannis pentru debarcarea lui Ludovic Orban. Cine este vârful de lance din PNL .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.