Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

119 companii italiene prezente la Forumul de afaceri România – Italia

steag.ro
steag italia

Institutul Italian de Comerț Exterior și Ambasada României în Republica Italiană organizează la Roma, în data de 10 aprilie, un forum de afaceri italo-românesc.

La forum vor lua parte 168 de  participanți, reprezentând 119 companii italiene, 24 de companii din România (sau care au acționari români), plus reprezentanți instituționali din România, 11 speakeri și 14 reprezentanți ai Institutului Italian de Comerț Exterior.

Domeniile de activitate ale companiilor prezente la acest seminar economic sunt producția industrială, construcțiile, serviciile și aparatură medicală, energia, sectorul bancar , IT&C, HORECA, transportul rutier și aerian sau serviciile de consultanță fiscală și de avocatură.

Toate sunt fie companii italene care vor să facă comerț sau să investească în țara noastră, fie companii importante din Peninsulă deja prezente în România. Din partea românească participă companii românești importante care și-au deschis filiale în Italia (Banca Transilvania, DG Telecomunicații, Blue Air) sau companii ale rezidenților români din Peninsulă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.